DE-3 accessoires

Gratis accessoires voor de Roland DE-3

aanslaglatten

Geanodiseerde aanlaglatten

Alleen bij Ketele NV wordt elke Roland DE-3 voorzien van aanslaglatten op de freestafel. Elk freestafeltje wordt links en onderaan daarvoor perfect haaksgefreesd in onze werkplaats. Dit accessoire wordt gratis op elke door ons geleverde DE-3 gemonteerd en meegeleverd (uitsluitend voor klanten die ook het Cipher of Symmetry graveerprogramma bij ons kopen). 

afzuigkopje DE-3

afzuigkopje Roland DE-3

Professioneel spaanafzuigkapje

Alleen bij Ketele NV krijg je gratis met je Roland DE-3 een professioneel spaanafzuigkapje meegeleverd. Dat kapje heeft een hoog rendement en werkt vele keren beter dan het origineel van Roland (uitsluitend voor klanten die ook het Cipher of Symmetry graveerprogramma bij ons kopen).

Overige accessoires

MultiMat 200x300 mm

MultiMat A4 formaat (200 mm x 300 mm)

Een MultiMat is het ideale hulpmiddel om platen vast te leggen op de graveertafel. Geen dubbelzijdig kleefband nodig, geen mechanische klemming, gewoon je graveerplaat op de MultiMat leggen en ze ligt vast.  Zo'n MultiMat kan duizenden keren hergebruikt worden. Wanneer ze vuil wordt, gewoon reinigen met een licht zeepsopje.

Dustpro 50

Dustpro 50 filters

Stofafzuigsysteem Dustpro 50

De DustPRO 50 is een kleine, compacte stofzuiger met een afzuigzak met grote capaciteit, voor lichte toepassingen.De DustPRO 50 stofzuiger werd ontwikkeld voor een veilige en doeltreffende afzuiging van graveerstof en kleine spaantjes bij bewerkingen als frezen, mechanisch graveren, slijpen en draaien.
De ventilator die in de DustPRO 50 gebruikt wordt bevat geen koolborstels en is ontworpen voor continu gebruik.

Spanvijs voor Roland DE-3

Spanvijs voor Roland DE-3

Deze zéér degelijk uitgevoerde spanvijs, met de exacte bevestigingspunten voor een DE-3, is voorzien van een hoekcontactgelagerde schroefspil. Zij is zelfcentrerend en kan voorzien worden van diverse spanbalkjes, zowel standaard balkjes als op maat gemaakte balkjes.

klembalkjes voor pennen

Klembalkjes voor pennen

Klembalkjes met verende klemstukjes. De klemstukjes zijn V-vormig gegroefd en zetten zich volgens de (conische) vorm van de pen die je wilt graveren.

klembalkjes voor kleine plaatjes

Klembalkjes voor kleine plaatjes

Klembalkjes met lasergegraveerde maatlat. Geschikt voor het graveren van kleine plaatjes en smalle strippen graveermateriaal (minimum materiaalhoogte 8 mm).

klembalkjes voor 3 medailles

Klembalkjes voor 3 medailles

Klembalkjes voor drie medailles.In het onderste klemdeel zitten verende klemstukjes, zodat de klem zich automatisch aanpast aan licht afwijkende diameters. Elke klempositie is voorzien van een uitsparing voor het oog van de medaille.

freesstand

Freesstand voor frezen 4.35 mm

Als je meerdere freesjes hebt met diverse snijdiameters, dan kun je die in dit standje veilig en geordend opbergen.  Je kunt die freesjes hier ook op voorhand afregelen, zodat je de diepte na het wisselen van een frees niet meer in de machine moet afstellen. Een hele grote tijdwinst !

vacuümtafel voor DE-3

Vacuümtafel voor Roland DE-3

Deze speciaal voor de DE-3 ontwikkelde vacuümtafel wordt geleverd met een Busch vacuümpomp met een debiet van 10 m²/uur een een maximale druk van 0.92 kg/cm².
De aan/uitschakelaar van de pomp kan eenvoudig tegen de zijkant van de machine gemonteerd worden. Afstandsstukjes voor de machinevoeten worden eveneens meegeleverd zodat er onder het machinechassis voldoende ruimte vrij is voor het aansluiten van de vacuümslang.

spanknopjes

Spanknopjes met diameters 3,175 mm en 4,35 mm

Bij elke EGX-350 wordt standaard een spantang geleverd voor freesjes met diameter 3,175 mm. Een spantang met diameter 4,35 mm is in optie leverbaar. De spanknopjes die nodig zijn om deze frezen vast te kunnen zetten in de graveerspindel zijn de volgende:
* spanknop met diameter 3,175 mm (1/8") - links op de afbeelding - artikel nr. 10960
* spanknop met diameter 4,35 mm (11/64") - rechts op de afbeelding - artikel nr. 12073

frees 3,175 mm

Graveerfrees in microcarbide voor DE-3, diameter 3,175 mm

Graveerfreesjes diameter 3,175 mm zijn in vele verschillende snijbreedtes leverbaar, vanaf 0,2 mm tot ca. 3 mm. Frezen die bot zijn kunnen wij voor u herslijpen voor een aantrekkelijke prijs.

frees 4,35 mm

Graveerfrees in microcarbide voor DE-3, diameter 4,35 mm

Graveerfreesjes diameter 4,35 mm zijn eveneens in vele verschillende snijbreedtes leverbaar, vanaf 0,2 mm tot ca. 4 mm. Frezen die bot zijn kunnen wij voor u herslijpen voor een aantrekkelijke prijs.

Diamant 4,35 mm

Diamant markeergereedschap voor DE-3, diameter 4,35 mm

Uitermate geschikt voor het graveren van machineplaatjes en motorplaatjes in aluminium, geanodiseerd aluminium en zelfs in RVS