EGX-30A accessoires

Gratis accessoires voor de Roland EGX-30A

Geanodiseerde aanlaglatten

Alleen bij Ketele NV wordt elke Roland EGX-30A voorzien van aanslaglatten op de freestafel. Elk freestafeltje wordt links en onderaan daarvoor perfect haaksgefreesd in onze werkplaats. Dit accessoire wordt gratis op elke door ons geleverde DE-3 gemonteerd en meegeleverd (uitsluitend voor klanten die ook het Cipher of Symmetry graveerprogramma bij ons kopen). 

afzuigslang geleider

EGX-30A afzuigslang geleider

Alleen bij Ketele NV wordt elke Roland EGX-30A uiterust met een aangepaste afzuigslang geleider, die bevestigd wordt zodat de slang de bewegingen van het portaal niet kah hinderen.  Dit accessoire wordt alleen gratis geleverd aan klanten die tegelijk met de machine ook het graveerprogramma Cipher of Symmetry aankopen.

Overige accessoires

MultiMat A4 formaat (200 mm x 300 mm)

Een MultiMat is het ideale hulpmiddel om platen vast te leggen op de graveertafel. Geen dubbelzijdig kleefband nodig, geen mechanische klemming, gewoon je graveerplaat op de MultiMat leggen en ze ligt vast.  Zo'n MultiMat kan duizenden keren hergebruikt worden. Wanneer ze vuil wordt, gewoon reinigen met een licht zeepsopje.

Freesstand voor frezen 4.35 mm

Als je meerdere freesjes hebt met diverse snijdiameters, dan kun je die in dit standje veilig en geordend opbergen.  Je kunt die freesjes hier ook op voorhand afregelen, zodat je de diepte na het wisselen van een frees niet meer in de machine moet afstellen. Een hele grote tijdwinst !

EGX-30A freesjes

Freesjes en spanknoppen voor de Roland EGX-30A

We kunnen freesjes leveren in diverse breedtes voor dit toestel. Zowel graveerfreesjes als freesjes om de plaatjes door te frezen, in éénmaal voorzien van een afschuining. Als ze bot worden kunnen we ze eenvoudig herslijpen voor een heel democratische prijs.  Ook spanknoppen en diamantfreesjes zijn altijd uit voorraad leverbaar.

Stofafzuigsysteem Dustpro 50

De DustPRO 50 is een kleine, compacte stofzuiger met een afzuigzak met grote capaciteit, voor lichte toepassingen.De DustPRO 50 stofzuiger werd ontwikkeld voor een veilige en doeltreffende afzuiging van graveerstof en kleine spaantjes bij bewerkingen als frezen, mechanisch graveren, slijpen en draaien.
De ventilator die in de DustPRO 50 gebruikt wordt bevat geen koolborstels en is ontworpen voor continu gebruik.