Waarom Cyborg ?

Ketele 50 jaar logo
 

Kiezen voor een Cyborg router, is kiezen voor zekerheid!

Ons bedrijf bestaat onafgebroken sinds 1963, voor ons staan service en klanttevredenheid helemaal bovenaan de prioriteitenlijst. Een Cyborg in uw bedrijf zorgt voor uitmuntende prestaties en een jarenlange tevredenheid. We vertellen je graag waarom kiezen voor een Cyborg router een goed idee is!

 

Onze sterke punten:

♦   Meer dan 35 jaar ervaring met CNC portaalfreesmachines.
♦   Geografisch goed gelegen en vlot bereikbaar. Ons bedrijf bevindt zich op het industrieterrein Blauwe Steen te Kontich, tussen Antwerpen en Brussel, vlakbij de E19 autostrade.
♦   Nederlandstalige, Franstalige en Engelstalige training, ondersteuning en support via telefoon, Teamviewer Corporate of bij u ter plaatse.
♦   De hele workflow kan bij 1 gespecialiseerde leverancier ondergebracht worden. Wij hebben alle kennis in huis om je productieproces van A tot Z in te richten op een zo optimaal mogelijke manier. Dat uit zich in een uitgebreide kennis van CAM software, specifieke gereedschappen, freestips en freesstrategieën, ontwerp van freespaden, programmatie,... tot bediening en onderhoud van uw machine. 
♦   Exclusieve leverancier van LMT Belin freesgereedschappen. Bij Ketele nv koop je niet enkel frezen, wij staan je ook graag bij met tips & tricks omtrent voedingssnelheden, toerentallen, aantal snijkanten, strategieën, enz. ...  
♦   Zeer snelle interventies bij onverhoopte pannes. Mocht er toch eens wat mis gaan (geen enkele machine is onfeilbaar) dan zorgen we er uiteraard voor dat de hinder tot een minimum beperkt wordt.

Onze field engineers plannen bij een panne zo snel mogelijk een interventie in (dat kan bij u op het bedrijf of online) om de down-time van uw machine zo veel mogelijk te beperken. Dankzij de uitgebreide expertise van onze technische mensen en onze zeer uitgebreide voorraad reserve-onderdelen is uw machine voor u het weet weer aan het werk!

♦   Meer dan 600 klanten in de Benelux die u voor gingen en opteerden voor een kwalitatieve en betrouwbare freesmachine van bij Ketele!
♦   Elke Cyborg wordt met de grootste zorg geassembleerd en voldoet aan de machinerichtlijn en is CE conform. Elke machine wordt standaard geleverd met een CE-conforme beveiliging, bestaande uit stootrubbers en lichtstraat gemonteerd op de brug.
♦   Elke Cyborg kan uitgerust worden met tal van opties, zoals geautomatiseerd koelvloeistofsproeisysteem, pneumatische aanslagblokken, Riedex stofzuiger, geautomatiseerde dust collector, automatische gereedschapswisselaar, enz. ... Maatwerk is onze specialiteit!
   
 

Een Cyborg in uw bedrijf staat dus gelijk aan een betrouwbare machine die een onmisbare schakel in uw productieproces vormt!