...

Frezen

Nieuw! 
Diager Industrie professional cutters

Vanaf 2024 wordt Ketele nv de exclusieve leverancier in de Benelux van professionele frezen van het Franse Diager Industrie.  Al meer dan 70 jaar maakt Diager professionele boor-, snij- en draaigereedschappen, waaronder hoog kwalitatieve tools voor het verspanen van kunststoffen, hout, composieten, aluminium en sandwichpanelen. De frezen worden vervaardigd uit de beste grondstoffen en staan garant voor uitstekende prestaties op jouw CNC freesmachine. 

Meer weten over deze professionele tools? Neem contact op en vraag de gratis catalogus aan. (Of download ‘m meteen op deze pagina: Diager Industrie)

Frezen LMT Tools en Prior Tools

Wij leveren niet alleen kwalitatieve freesmachines, bij ons kun je ook terecht voor freesgereedschappen. Onze jarenlange know-how en ervaring stellen ons in staat om je de allerbeste frezen voor jouw toepassing aan te bieden. 

Onze LMT Belin en Prior freesgereedschappen zorgen voor een onberispelijke afwerking en hebben een lange standtijd, ze gaan dus lang mee. Heb je vragen over freesgereedschappen? Wil je weten welke gereedschappen het best geschikt zijn voor jouw materiaal? Wil je weten welke voedingssnelheden en toerentallen je moet gebruiken? Wij helpen je graag verder.

Onze uitgebreide stock laat ons toe om de meeste gereedschappen uit voorraad te leveren.  Catalogi van de merken die we verdelen vind je terug op de pagina van LMT Tools en Prior Tools.

Interessante, uitgebreide tips over het gebruik van verschillende gereedschappen voor diverse materialen vind je bij onze freestips bovenaan in het menu.

LMT Belin
nl_NLNL