...

Frezen

Freesgereedschappen Belin en Prior

Wij leveren niet alleen kwalitatieve freesmachines, bij ons kun je ook terecht voor freesgereedschappen. Onze jarenlange know-how en ervaring stellen ons in staat om je de allerbeste frezen voor jouw toepassing aan te bieden. 

Onze Belin en Prior gereedschappen zorgen voor een onberispelijke afwerking en hebben een lange standtijd, ze gaan dus lang mee. Heb je vragen over freesgereedschappen? Wil je weten welke gereedschappen het best geschikt zijn voor jouw materiaal? Wil je weten welke voedingssnelheden en toerentallen je moet gebruiken? Wij helpen je graag verder.

Neem zeker ook eens een kijkje in onze webshop, daar kan je meteen terug vinden welke gereedschappen geschikt zijn voor jouw toepassingen.

Onze grote stock laat ons toe om de meeste gereedschappen uit voorraad te leveren.  Catalogi van de merken die we verdelen vind je via deze link.
Interessante, uitgebreide tips over het gebruik van verschillende gereedschappen voor diverse materialen staan enerzijds in onze Prior catalogus, maar je vindt ze ook hier.

LMT Belin
nl_NLNL