GCC LaserPro fiber laser

De FMC 280 van GCC LaserPro is een compacte, maar krachtige fiber laser waarmee je verschillende metalen kan snijden.  Met deze fiber laser kan je roestvrij staal, aluminium, koper, messing, … snijden. De randafwerking is van het allerhoogste niveau.

GCC LaserPro FMC 280

fiber laserbron

De laserbron van deze machine is een krachtige fiber laser die zorgt voor uitstekende snijresultaten. Met deze fiber laser snij je tot 3 mm roestvrij staal en ook hoogglans metalen zoals koper en aluminium kunnen gesneden worden.

fiber laser

capacitieve kop

Dankzij de capacitieve hoogtesensor in de snijkop, blijft de focusafstand tussen metaal en kop altijd gelijk. Wanneer het metaal zou vervormen onder invloed van warmte, past de kop automatisch de hoogte aan, zodat overal dezelfde hoge snijkwaliteit gegarandeerd blijft.

Capacitieve hoogtesensor

Drag-n-Play

De “Drag-n-Play” functie zorgt ervoor dat de gebruiker makkelijk de laserkop naar de gewenste startpositie kan brengen. Sleep met de hand de kop naar de juiste plaats en klaar! Makkelijker kan haast niet. 

Duraguide

Het gepatenteerde Duraguide motion system zorgt voor snelle, soepele en nauwkeurige bewegingen. De met Kevlar versterkte aandrijfriemen en de krachtige, snelle servomotoren zorgen voor een superieure output.

De GCC LaserPro fiber laser aan het werk

Meer weten over deze krachtige fiber laser? Neem even contact op, we vertellen je er graag meer over.