...

GCC LaserPro fiber laser

GCC LaserPro fiber laser

De FMC 280 van GCC LaserPro is een compacte, maar krachtige fiber laser waarmee verschillende metalen gesneden kunnen worden.  Met deze fiber laser kan o.a. roestvrij staal, maar ook aluminium, koper en messing, … gesneden worden. De randafwerking is van het allerhoogste niveau.

GCC LaserPro FMC 280

fiber laserbron

De laserbron van deze machine is een krachtige fiber laser die zorgt voor uitstekende snijresultaten. Met deze fiber laser kan tot 3 mm dik roestvrij staal gesneden worden, maar ook hoogglans metalen zoals koper en aluminium kunnen gesneden worden.

GCC FMC fiber laser

capacitieve kop

Dankzij de capacitieve hoogtesensor in de snijkop, blijft de focusafstand tussen metaal en kop altijd gelijk. Wanneer het metaal zou vervormen onder invloed van warmte, past de kop automatisch de hoogte aan, zodat overal dezelfde hoge snijkwaliteit gegarandeerd blijft.

FMC 280 Capacitieve hoogtesensor

Drag-n-Play

De “Drag-n-Play” functie zorgt ervoor dat de gebruiker makkelijk de laserkop naar de gewenste startpositie kan brengen. Sleep met de hand de kop naar de juiste plaats en klaar! Makkelijker kan haast niet. 

fiber laser GCC FMC 280 Drag-n-play

Duraguide

Het gepatenteerde Duraguide motion systeem zorgt voor snelle, soepele en nauwkeurige bewegingen. De met Kevlar versterkte aandrijfriemen en de krachtige, snelle servomotoren zorgen voor een superieur resultaat.

fiberlaser GCC FMC 280 Duraguide

De GCC LaserPro fiber laser aan het werk

Meer weten over deze krachtige fiber laser? Neem even contact op, we vertellen je er graag meer over.

nl_NLNL