...

Diager Industrie

Diager Industrie

Diager industrie werd opgericht in 1933 en bevindt zich in de Jura te Frankrijk. Diager Industrie is een gespecialiseerde fabrikant van snij- en boorgereedschappen. Voornamelijk in de automotive, luchtvaart en technische sector is Diager een grote speler. De productie van alle gereedschappen vindt 100% plaats in het Franse Poligny, waar Diager gehuisvest is. 

Diager investeert zwaar in onderzoek, research & development en innovatie. Dankzij het grote machinepark worden gereedschappen niet alleen volledig in eigen huis geproduceerd  maar ook op alle mogelijke manieren getest en aan strenge kwaliteitscontroles onderworpen. 

Vanaf 2024 zijn wij de exclusieve verdeler van Diager gereedschappen in de Benelux voor de “Soft Material Cutting Tools” reeks, frezen van een ongeziene kwaliteit die fantastische prestaties combineren met een lange levensduur en een aantrekkelijk prijskaartje.

Download hier de nieuwe catalogus of vraag meer info aan, we helpen je graag verder.

Logo Diager

Innovative solutions for drilling, routing, milling and reaming

Gereedschappen van Diager Industrie voldoen aan de hoogste vereisten en garanderen een zeer lange levensduur. 100% Frans fabrikaat en 100% voldoening gegarandeerd!

nl_NLNL