...

Support

Support nodig?

Om je machine in perfecte conditie te houden, beschikken we over gespecialiseerde field engineers die elke machine van A tot Z kennen.
Je machine is een onmisbare schakel binnen je bedrijf waar je op moet kunnen rekenen. Onderhoud en service zijn dus een belangrijke factor om jarenlang zorgeloos te kunnen werken.

Onze field engineers zijn echte specialisten en hebben een uitgebreide kennis van software, programmatie, elektronica, pneumatica en elektromechanica. Mocht er zich onverhoopt een probleem voordoen met je machine, zorgen zij er voor dat je zo snel mogelijk weer up & running bent! Een interventie kan zowel online (via TeamViewer Corporate) of op locatie ingepland worden.

TEAMVIEWER CORPORATE

TeamViewer is een uitgebreide oplossing voor externe toegang, bediening op afstand en ondersteuning op afstand die werkt met bijna elk desktop- en mobiel platform, inclusief Windows, macOS, Android en iOS. Met TeamViewer kunnen wij op afstand toegang krijgen tot je computer, laptop of netwerk. Software probleem? Een training volgen? Je wil graag dat we even meekijken naar je scherm? Dankzij onze Teamviewer Corporate licentie gaat dat snel en makkelijk. Teamviewer is 100% veilig en je behoudt altijd de controle.

Wij helpen je graag verder!

Onze mensen beschikken over de juiste gereedschappen en know-how om elk probleem snel en adequaat op te lossen. Zo kan je in alle vertrouwen werken en wordt de down-time van je machine tot een absoluut minimum beperkt.

Heb je hulp nodig, vul dan dit formulier in of neem telefonisch contact op via het nummer +32 (0)3 454 20 89.

Wil je graag een foto of een filmpje sturen naar onze Whatsapp bedrijfsaccount? Dat kan uiteraard ook.
Klik dan op het Whatsapp icoontje bovenaan of onderaan op de pagina.

We helpen je zo snel mogelijk verder!

nl_NLNL