...

Graflux

Graflux: kwalitatieve graveerplaten

Sinds 1984 maken we in onze eigen productiefaciliteit te Kontich (BE) kwalitatieve graveerplaten die geschikt zijn voor jouw graveermachine en lasergraveermachine.
Er zijn drie soorten graveerplaten in ons gamma: Graflux 2, Graflux 3 en Graflux 4. 
We vertellen je er graag meer over via volgend overzicht:

Graflux logo

Graflux 2 graveerplaten produceren we in eigen huis op basis van ABS. Het basismateriaal wordt van een microdunne toplaag voorzien die je vervolgens kan wegnemen met je graveermachine. Op die manier ontstaan haarscherpe en onuitwisbare gravures. Graflux 2 is beschikbaar in meer dan 50 verschillende kleurencombinaties,  3 diktes en indien gewenst voorzien we de platen van een zelfklevende 3M lijmlaag. De standaardmaat is 1250 x 610 mm, andere formaten (A4, bandjes, …) zijn ook mogelijk. Graflux 2 is tevens beschikbaar in een “All Weather” uitvoering die geschikt is voor buitengebruik en bestand is tegen UV-licht.

Graflux 2 kan je perfect graveren en uitfrezen met een conventionele graveermachine. 

Graflux 3 bestaat uit een basisplaat op basis van PMMA en wordt voorzien van een microdunne toplaag. Deze graveerplaten werden specifiek ontwikkeld voor graveren en snijden met een lasergraveermachine. Standaardmaat: 1250 x 610 mm.

Graflux 4 maakt het mogelijk om verschillende kleuren in één plaat te gebruiken. De platen worden omgedraaid op de machine gelegd, de gravure moet in spiegelbeeld op de plaat aangebracht worden. Vervolgens kan je de gravure met verschillende kleuren verf inkleuren. Wanneer je de plaat omdraait, krijg je schitterende gravures in verschillende kleuren te zien.
Standaardmaat: 1250 x 610 mm.

 

Meer weten? Neem een kijkje op onze Graflux website.

nl_NLNL